

SUMMER SCHOOL AGENDA-HARBIN 2016				
Date		Schedule	Venue	chair
2016-8-29 (Mon)	Arriv	e in <u>Harbin</u> , check in & registration	Xiyuan Hotel 西苑宾馆	
	18:00-19:30	Dinner	Xiyuan Hotel 西苑宾馆	
	19:30-20:30	Ice breaking	3 rd floor Xiyuan Hotel 西苑宾馆三楼	
	08:30 - 08:35	Speech by the Executive Deputy Director of International Cooperation Department, Director of International Office of HIT  Prof. Hongbo Fan		
	08:35 - 08:40	Speech by the Dean of School of Energy Science and Engineering of HIT Prof. Guangbo Zhao		Prof.Yong Shuai
	08:40 - 08:45	Introduction of KIT Head of the Institute of KIT  Prof. Jürgen Becker	Dongli Building 动力楼 619	
	08:45 - 08:50	Introduction of IST  Prof. Carlos Santos Silva		
	08:50 – 08:55	Introduction of Tongji University Executive Vice Dean of College of Mechanical Engineering of Tongji Prof. Liguang Li		
	08:55-09:10	Group Photo	Jieneng Building 节能楼	
2016-8-30	09:10-09:30	Coffee Break	D617 Dongli Building 动力楼 617	
(Tue)	9:30 - 09:50	Keynote Speech (20min) Director of Engine Combustion Development, FAW R&D Center Haie Chen Technology Development for Vehicle Engine	D619. Dongli Building 动力楼 619	Ms. Haie Chen Prof.Carlos
	09:50 - 10:10	Keynote Speech (20min) Prof. Carlos Santos Silva		Santos Silva
	10:10 - 11:25	Presentaion (15min each)5		
	11:25 - 11:45	Panel Discussion (20min)		
	12:00 - 13:30	Lunch & Break		
	13:30 - 13:50	Keynote Speech (20min)  Prof. Liguang Li  In Cycle Engine Combustion Diagnosis and Feedback Control	D619 Dongli Building 动力楼 619	Prof. Amin Velji
	13:50 - 15:20	Presentaion (15min each)6	-9,7,7 t <u>X</u> 017	Prof. Lei Han
	15:20-15:40	Panel Discussion (20min)		
	15:40- 16:00	Coffee Break	D617 Dongli Building 动力楼 617	

	17:30 - 17:50		D619 Dongli Building 动力楼 619	Liguang Li
	17.00	Panel Discussion (20min)		Prof. Yijun Zhao
	18:00 - 19:30	Welcome Dinner	Xiyuan Hotel 西苑宾馆	
	08:30 - 08:50	Keynote Speech (20min)  Prof. Jürgen Becker  Sustainable Mobility needs Functional Intelligence in Embedded Systems	D619 Dongli Building	Prof. Jürgen Becker
	08:50 - 10:05	Presentaion (15min each)5	动力楼 619	Prof.
	10:05-10:25	Panel Discussion (20min)		Zhihong Wu
2016-8-31	10:25 - 10:45	Coffee Break	D617 Dongli Building 动力楼 617	
(Wed)	10:45 - 11:05	Keynote Speech (20min)  Mr. Wang Seven (Infineon AG): Drive from ADAS to AD – Infineon solution	D619 Dongli Building	Prof. Tong Zhu
	11:05 - 12:20	Presentaion (15min each)5	动力楼 619	Mr. Wang Seven
	11:20 - 12:40	Panel Discussion (20min)		Seven
	12:40 - 14:00	Lunch & Break		
	14:30 - 17:00	HIT Museum & Culture experience	HIT Museum	
	17:30 - 19:30	Dinner	Xiyuan Hotel 西苑宾馆	
	08:30 - 08:50	Keynote Speech (20min) <b>Prof. Junming Zhao</b> Radiative properties of microalgae for biofuel production	D619	Prof. Zhigang Yang
_	08:50 - 10:05	Presentaion (15min each)5	Dongli Building 动力楼 619	Prof.
_	10:05-10:25	Panel Discussion (20min)	497771 仅 017	Junming Zhao
2016-9-1	10:25 - 10:45	Coffee Break	D617 Dongli Building 动力楼 617	
(Thur)	10:45 - 12:00	Presentaion (15min each)5	D619 Dongli Building	Prof. Jiang Qin
	12:00 - 12:20	Panel Discussion (20min)	动力楼 619	Prof. Junming Zhao
[	12:20-14:00	Lunch & Break		
	14:30-17:00	Lab Tour		
	17:30-20:00	Closing Ceremony & Farewell Dinner	Xiyuan Hotel 西苑宾馆	
2016-9-2	Morning	City Tour		
(Fri)	Afternoon	Free Time		
2016-9-3 (Sat)	All-day	Check out & Departure		

ATTENTION: Dressing your cultural T-shirt on 2016-8-30 (Wed) for taking photo. 注意:请各位于 2016-8-30 日穿上给您分发的文化衫,便于合影留念。

# Presentaion

	2016-8-30 (Tue)			
	Keynote Speech (20min) 09:50-10:10 Prof. Carlos Santos Silva			
Time	Title	Author	Unit	
10:10-10:25	An air compressor design method for fuel cell vehicle application based on the powertrain requirements	Yuemeng Zhang	Tong Ji	
10:25-10:40	Security-Testing for Automotive Industrie	Andreas Florian LAUBER	KIT	
10:40-10:55	Battery management	Martin Paul KUPPER	KIT	
10:55-11:10	Battery management	Stafan SCHWAB	KIT	
11:10-11:25	Performance Analysis for Chemically Recuperated Gas Turbine Based on Fuel Reforming Experiment	Kunlin Cheng	HIT	
11:25-12:45	Panel Discussion (20min)			
Prof Lions	Keynote Speech (20min) 13:30 - 13:50 ang Li: In Cycle Engine Combustion Diagnosis and	Feedback Con	trol	
	Time Delay Analysis of Vehicle Powertrain System			
13:50-14:05	Distributed Test Platform Based on Internet	Wenxu Niu	Tong Ji	
14:05-14:20	Study on Handling and Stability Control for Distributed Drive Electric Vehicle	Bo Leng	Tong Ji	
14:20-14:35	Application of ion current detection in internal combustion ranine cycle engine	Zhehao Zhang	Tong Ji	
14:35-15:50	Future Automotive Multicore ECUs in a Safety- Related Context - Challenges and Possibilities	Falco Klaus BAPP	KIT	
15:50-16:05	Adaptive Regenerative Braking in Electric Vehicles	Rayad KUBAISI	KIT	
15:05-15:20	Development and Simulation for autonomous driving based on a lawnmower demonstrator	Hannes Frank STOLL	KIT	
15:20-15:40	Panel Discussion (20min)			
	15:40-16:00 Coffee Break			
16:00-16:15	Analysis and optimization of the thermal management of a combustion engine to increase the power output of a Rankine-system for waste-heat-recovery	Thomas MATOUšEK	KIT	

16:15-16:30	Increasing the NO2/NOX ratio in Diesel engines to enhance exhaust aftertreatment	Michael RÖßLER	KIT
16:30-16:45	A novel high-background-pressure burner for studying auto-ignition in a hot co-flow	Qiushi Qin	TongJi
16:45-17:00	Numerical simulation study on characteristics of combustion process for a micro gas turbine combustion chamber under part load condition	Chao Zong	TongJi
17:00-17:15	Towards a new generation of low-NOx burners for domestic water heating applications.	João Pires	IST
17:15-17:30	Introduction and simulation of particles flow in fluidized bed	Liyan Sun	HIT
17:30-17:50	Panel Discussion (20min)		
2016-8-31 (Wed)			

#### Keynote Speech (20min) 08:30-08:50 Prof. Jürgen Becker:Sustainable/future transportation from the view of electrical engineering (TBD)

Time	Title	Author	Unit
08:50-09:05	Experimental study on two-oscillating grid turbulence with viscoelastic fluids	Yue Wang	HIT
09:05-09:20	Rayleigh Bernard convection with viscoelastic fluid in an enclosure	Jianping Cheng	HIT
09:20-09:35	Simulation on flow behaviors of non-spherical particle in a gas-solid fluidized bed	Shengnan Yan	HIT
09:35-10:50	Comparison of two-equation turbulence models based on wind tunnel test with full-scale MIRA reference car	Hua Zhou	TongJi
10:50-11:05	Unsteady flow structures in the wake of a high speed train	Chao Xia	TongJi
10:05-10:25	Panel Discussion (20min)		
10:25-10:45	Coffee Break		

### Keynote Speech (20min) 10:45-11:05 Mr.WANG Seven (Infineon AG): Drive from ADAS to AD – Infineon solution

11:05-11:20	Effects of K and Ca on reforming of model tar compounds with pyrolisi biochars under H2O/CO2	Dongdong Feng	HIT
11:20-11:35	Nano-strutured surfaces with catalytic metals for methane combustion	José Rodrigues	IST
11:35-11:50	Functional safety for inverter design in electric vehicles	Ke Lu	TongJi
11:50-12:05	Reproducing Kernel Particle Method for Radiative Heat Transfer in 3D Participating Media	Jiadong Tang	HIT
12:05-12:20	Moisture storage characterization for heat and moisture transport in wood materials	Xiaobo Zhang	TongJi
12:20-12:40	Panel Discussion (20min)		

## 2016-9-1 (Thur)

	(Thur)		
D	Keynote Speech (20min) 08:30-08:50	1 4	
Pro	of. Zhao Junming: Radiative properties of microalgae for bioful Air Conditioning Control Strategies of Office	er production	
08:50-09:05	Buildings for Demand Response (DR): A pilot program in Shanghai	Weilin Li	TongJi
09:05-09:20	Simplification of HVAC Terminals in Large Buildings	Jiefan Gu	TongJi
09:20-09:35	The airborne transmission of fomite between units in high-rise residential buildings	Di Mu	TongJi
09:35-09:50	Simulation methodologies for Sustainable Cities	Sonia Cunha	IST
09:50-10:05	Performance evaluation of a combined power and cooling system and parametric match of ultra-1 high temperature organic Rankine cycle	Hongchuang Sun	НІТ
10:05-10:25	Panel Discussion (20min)		
10:25-10:45	Coffee Break		
10:45-11:00	Estimating the stellar effective temperature and detective angular parameter using stochastic particle swarm optimization	Chuanxin Zhang	НІТ
11:00-11:15	Optimization of the process of antisolvent crystallization of carbonized ammonia with a low carbon-to nitrogen ratio	Yu Zhang	НІТ
11:15-11:30	Factors that influence the accuracy of springback prediction for AHSS components	Yong Hou	TongJi
11:30-11:45	Dual-Number Methods in Kinematics Based on Projective Geometry	Hanchao Wang	TongJi
11:45-12:00	Production mechanism analysis of H2 and CO via thermochemical cycles based iron oxide redox pairs	Guene Lougou	HIT
12:00-12:20	Panel Discussion (20min)		

#### **TIPS**

- 1.Hotel address(Xiyuan Hotel): No.21, Fayuan Street, Nanggang District, Harbin (宾馆地址(西苑宾馆): 哈尔滨市南岗区法院街 21 号(哈工大一校区内))
- 2.The following address and transportation are for you(交通换乘)

ONE:A taxi from the airport to the xiyuan hotel, 150 yuan. (从机场打车到西苑宾馆 150 元 左右。)

TWO:From the airport bus line 1 to AnFa bridge station, then take a taxi to the xiyuan hotel ,10 yuan. (从机场坐大巴 1 号线到安发桥站下车,然后打车到西苑宾馆 10 元左右。)

THREE:A taxi from Harbin railway station to xiyuan hotel, 10 yuan. (从哈尔滨火车站打车到西苑宾馆 10 元左右。)

FOUR: A taxi from Harbin west railway station to the xiyuan hotel, 20 yuan. (从哈尔滨西火车站打车到西苑宾馆 20 元左右。)

3. The route of accommodation, meeting, and dining.

(住宿、开会、用餐地点的路线图友情提示)



4.From airport to Xiyuan Hotel

